ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Відправленням цієї заявки надаю свою згоду на безстрокову обробку моїх персональних даних як це передбачено Законом України «Про захист персональних даних» та Положенням про захист персональних даних нашої компанії з метою запису та проходження тест-драйву автомобіля. Я погоджуюсь з тим, що передача наданих мною персональних даних може бути здійснена в порядку передбаченому Законом України «Про захист персональних даних» без моєї додаткової письмової згоди як Імпортеру автомобілів так і його офіційним дилерам, а також іншим особам, що мають договірні відносини з Імпортером та/або його офіційними дилерами та здійснюють рекламні, маркетингові заходи тощо з метою ознайомлення клієнтів з інформацією про товари та послуги, акційними та іншими пропозиціями, проведення маркетингових та інших досліджень ; і не вважаю вищевказане проявами докучання або неналежного впливу, посяганням на мою свободу вибору тощо. Ця згода може бути відкликана шляхом письмового повідомлення Імпортера або його офіційного дилера..

Я повідомлений та надаю свою згоду на включення наданих мною персональних даних до бази персональних даних компанії, повідомлений про місцезнаходження моїх персональних даних та мені зрозуміло мету обробки персональних даних, роз’яснені мої права, передбачені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», що у мене виникають у зв’язку із надання вказаної згоди, а саме:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноважений або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Наша компанія зобов’язується не розголошувати персональні дані (відомості, що ідентифікують особу) про кожну з осіб, що включені до цієї бази, за виключенням законних вимог відповідних державних органів.